BloggProffs

Den spricka i mitt hjärta, har börjat läka.

Igår kväll mellan 20,30-23,30, var nog en utav de ögonblick i mitt liv som var jobbigast.
Det känns som om jag är 100 kg lättare efter att ha pratat med dej. Den stora stenen som har vart i mitt hjärta är äntligen borta. Det känns så bra! Men kunde vart bättre, hade velat säga ännu mer, men fick inte fram nått. Men får ta de som de kommer senare.

Igår var första gången du sa att du älskade mej, jag började gråta då, jag blev rörd av att DU sa de, ska ja verkligen bli de? Det borde vara en sak man hör oftare tycker jag. Men de kanske kommer att bli en ändring på det med. Som allt annat du nu har lovat, för en gångs skull så hoppas jag verkligen på att du kommer att hålla de du lovat! Vill inte bli så här sårad igen.

Hoppas verkligen att du tänker på vad jag sa till dej igår kväll, och verkligen lyssnade på vad jag hade att säga. Att detta inte blev som att sitta och lyssna på en vägg, utan mej! Snälla förstå mej.
Jag kommer inte vilja träffa dej på ett tag nu, måste lägga det här först. Men tror inte att jag skull kunna ge dej en ny chans och sedan lita på att du tar den. Jag är nästa 100 % säker på att till jul är allt som det var innan.

Men de e upp till bevis om du klara detta nu, den enkla uppgiften som du egentligen har.
……………………………………..
Puss och Kram Bruttan!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu